Renate van receptenwebsite kokenenbakkendoejezo.nl (tip) maakte voor ons een recept voor een smakelijk toetje, bereid met onze yoghurt Naturel culturen. Daar hoefde ze niet langer over na te denken. Binnen een mum van tijd stond er een heerlijk toetje in glas op tafel. Super simpel om te bereiden, maar ontzettend smakelijk! Lees verder voor haar recept!
Benodigdheden van Yoghurt.nl
Startercultuur voor Yoghurt Naturel
Ingrediënten
- 250 ml zelfgemaakte yoghurt Naturel
- 250 ml aardbeien kwark (eventueel zelfgemaakte kwark)
- 6 el (zelfgemaakte) granola
- 4 blokjes chocolade (naar keuze)
Bereiding
- Verdeel de aardbeien kwark over de bodem van de twee glazen. Verdeel vervolgens hierover de yoghurt.
- Schep de granola op yoghurt, zorg ervoor dat je deze verspreid over de gehele yoghurt.
- Hak de chocolade grof met behulp van een mes en verdeel deze over de granola.
- Je yoghurt toetje in glas is nu klaar om gegeten te worden!
Foto en recept © kokenenbakkendoejezo