Ingrediënten
Rijstmaltodextrine, levende actieve bacteriën (Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus delbrueckii subsp bulgaricus, Lactobacillus rhamnosus, Streptococcus thermophilus)
Dit product bevat geen GGO-ingrediënten.
Allergeneninformatie
- Vervaardigd in een fabriek die ook producten produceert die soja en zuivelproducten bevatten.
- Kan sporen van gluten bevatten: Gerstbron wordt gebruikt als voedingsstof voor fermentatie.
- Kan sporen van soja bevatten: Sojabonen worden gebruikt als voedingsstof voor fermentatie.
- Niet gmo
Heidi (geverifieerde eigenaar) –
Deze vond ik wat minder, daar vind ik de soja yoghurt culturen veel beter. Bij mij bleef het erg vloeibaar, ondanks ik het advies met wat extra suiker opvolgde. Een daarbij was het mierzoet, dus het fermentatie proces werkte slecht of niet. Na deze ga ik weer de vertrouwde soja culturen gebruiken.
Micky vd Berg (geverifieerde eigenaar) –
Heerlijke Yoghurt super blij