Sojayoghurt

 12,30

Veganistische starterculturen voor de bereiding van sojayoghurt. De zelfgemaakte sojayoghurt heeft een milde, zoete en aangenaam licht-zure smaak en is zeer eenvoudig te bereiden.

Voor de bereiding van sojayoghurt heb je een elektrische yoghurtmaker nodig. Bijvoorbeeld de Luvele Pure Plus yoghurtmaker of de DCG yoghurtmaker.

Gebruik voor de bereiding van deze sojayoghurt houdbare Alpro Sojadrink Original.

100% plantaardig.

(4 klantbeoordelingen)

5 op voorraad

Gratis verzending bij besteding boven de € 50,-

  • Voor 22.00 besteld, vandaag verstuurd
  • Onze klanten geven ons een 8,6
  • Onze online klantenservice beantwoordt al je vragen
Bestel snel en gemakkelijk

Met deze starterculturen kun je eenvoudig yoghurt op basis van sojamelk bereiden. De sojayoghurt heeft een milde en licht-zure smaak. Het product bevat 3 zakjes met verse vegan yoghurtculturen. Met één zakje kun je 8 keer yoghurt bereiden.  Afhankelijk van de gewenste hoeveelheid kun je per bereiding tussen de 300 en 600 ml sojayoghurt maken.

De starterculturen zijn volledig natuurlijk. In tegenstelling tot de vegan yoghurtproducten uit de supermarkt bevat dit product geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen en stabilizers.

Voor de bereiding van yoghurt naturel heb je een elektrische yoghurtmaker nodig. Wij adviseren de elektrische yoghurtmaker van DCG. De bereidingsinstructies van de sojayoghurt zijn gebaseerd op deze yoghurtmaker. Je kan ook kiezen voor de luxe Luvele Pure Plus yoghurt.

Overige plantaardige melksoorten zoals amandelmelk, cashewmelk, havermelk en kokosmelk zijn niet geschikt voor de bereiding van deze yoghurt.

Voor de bereiding van de sojayoghurt adviseren wij Alpro Sojadrink Original te gebruiken. Experimenteren met andere merken sojamelk is mogelijk, maar een goed resultaat kunnen wij niet garanderen.

Disclaimer: wij werken niet samen met Alpro.

4 beoordelingen voor Sojayoghurt

  1. Heidi (geverifieerde eigenaar)

    deze yoghurt maak ik zo als geadviseerd met alpro original en het blijft altijd vrij vloeibaar, een soort yoghurtdrink. Ik maak van 2 liter melk hangop, en laat bijna een liter vocht uitlekken, waardoor het eigenlijk vrij inefficiënt is, maar dan wel lekker dik en heerlijk van smaak
    Dus als iemand weet hoe dit beter kan, houd ik me aanbevolen.

  2. Sam

    Zorgt voor heerlijke sojayoghurt. Ik maak het van eigen sojamelk, dat werkt dus helemaal prima. Ik gebruik wel Agar Agar om het een beetje steviger te krijgen.

  3. Jeanette

    Oh ja, en ik heb een goedkope yoghurtmaker van de Lidl, doet het ook toppie!! (Vroeger, toen ik nog in de tropen woonde, stond de yoghurt gewoon een nachtje op het aanrecht, dus doe ik in de zomer nog steeds!)

  4. Jeanette

    Hoi,
    Mijn beste sojayoghurt maak ik met Provamel Calcium (is lichtgezoet). Ik heb er ook geen aandelen van hoor!
    Nóg lekkerder (vind ik dan)

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.