Auteur: Peter van Berckel
ISBN: 9789081821575
Hardcover, 200 blz. met vele foto’s en illustraties.
Afmetingen: 30,5 x 21,7 x 2,2 cm
Gewicht: 1200 gram
Uitgever: Rineke Dijkinginga Books
NUR 449 – Inmaken, conserveren
Tsukémono, snelle groentefermentaties uit Japan
€ 33,94
Tsukémono is de Japanse verzamelnaam voor gefermenteerde groenten, wat wij in het westen pickles noemen. In Japan worden tsukémono-pickles bij iedere maaltijd als bijgerecht gegeten. In zijn boek leert Peter van Berckel je op een eenvoudige en snelle manier knapperige en gezonde groentegerechten te maken met behulp van de zgn. pickle-pers techniek. Je kunt kiezen uit meer dan vijftig – veelal vegan – traditionele Japanse recepten en pickles uit de westerse keuken. Als toegift geeft hij in het boek handzame informatie over vitale voeding als boost voor je dagelijks leven.
Starten met fermenteren? Bestel dan onze starter voor gefermenteerde groenten in combinatie met een Sterilock fermentatiepot of een Pickle-pers.
9 op voorraad
Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.